Dermarolleres kezelés - Kollagén indukciós terápia!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kúraszerűen alkalmazva a bőr megfiatalodik, a bőrhibák, pattanásos hegek, tág pórusok, májfoltok, ráncok látványosan halványulnak, illetve eltűnnek.

Jelentős javulás már 2-3 kezeléstől várható.

A dermarolleres hengereléssel olyan apró mikrosérüléseket okozunk, a melyekkel a bőr saját kollagén termelését aktiváljuk, és ennek hatására beindul egy természetes, bőr-regenerációs folyamat.

Javasolt: vízhiányos bőr, megereszkedett bőr, fokozottan zsírosodó bőr, tág pórusú vagy aknés heges bőr, seborreás bőr, apróbb mimikai ráncok, öregségi és pigmentációs foltok, terhességi csíkok halványítására, cellulit kezelésére 

A kezelést 2-3 hetente ismételve látványos eredmény érhető el. Még jobb hatást érhetünk el, ha tűhengeres, dermarolleres kezelést nem szárazon, hanem hatóanyagokkal együtt végezzük.

Ebben az esetben a hatóanyagot a bőrfelületen történő eloszlatása után gyakoroljuk a hengerezést, majd a maradékot be is maszirozzuk a bőrbe. A dermarolleres kezelést követően speciális nyugtató pakolást is alkalmazunk.  

A kezelés után 3 napig fényvédelem és szolárium mentesség szükséges a kezelés jó eredményéhez. Még jobb, ha az egész kúra alatt mellőzzük az UV hatást, mert a kötőszövet regenerálódást a hirtelen UV sokk leállíthatja. Itt is igaz a régi mondás, hogy az árnyék megszépít, vagy ma már inkább fiatalít.