Alternatív megoldás a tűfóbiásoknak: MesoSens kezelés

 

Ma már nemcsak tűszúrásos, hanem elektroporézisen (tű nélküli mezoterápián) alapuló bevitelt is megismerhettük. Ez egy elektroporátorral végzendő fájdalommentes rádiófrekvenciás módszer, melyben a kezelőfejből szétterjedő rádióhullámok a bőrben és a bőrsejtek membránján hatóanyag csatornákat nyitnak meg, így juttatva be a szükséges hatóanyagokat.

Lézeres mezoterápia az anti-aging kezelések egyik legújabb fejlesztése. A lézerrel stimuláljuk a kollagén képződést, az eredeti elektroporációval sejtszinten juttatjuk be az anti-aging illetve lifting hatóanyagokat. Az Age-Attraction - a gép fejlesztője és gyártója - a kezelésekhez kifejlesztett egy igen hatékony hatóanyag- és kozmetikumcsaládot, mely nem a divatos, hanem a tényleges anti-aging összetevőket alkalmazta a gyártás során. Részletekről bővebben a www.mezomania.hu oldalán.

Amíg a szakember mezoterápiával szépíti a bőrt (anti-aging) és/vagy küzd a különböző esztétikai problémák (májfoltok, hajhullás, terhességi csíkok, narancsbőr, helyi lefogyhatatlan zsírpárnák, stb..) ellen, addig a páciens, ill. a vendég otthon a különböző probléma-megoldó nanoszómákba zárt gyógykozmetikumok otthoni használatával segíthet rá, ill. tartósíthatja az elért eredményt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MesoSens – Mezoterápia tű nélkül

 

Rádiófrekvenciás kezelés és hatóanyag bejuttatás (I. M. R.F technológia) 

Itt a megoldás, ha a vendégnek tűfóbiája van!

A MesoSens készülék segítségével, majdnem olyan hatékonyan tudjuk bejuttatni az analitikai tisztaságú hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegeibe ill. akár még mélyebbre is (bőralja), mint a klasszikus mezoterápiás kezeléssel. 

A készülék által kibocsátott elektromágneses hullámok virtuális nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntol a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztűl a bőrre felvitt hatóanyag (molekulasúlytól és töltéstől függetlenűl) egyedülálló módon, elektroporációval (porlasztással) juttatható el a célhoz, a bőr megfelelő rétegeibe. 

Az alábbi problémák esetén végezhetőek rendkívűl hatásos kezelések a készülék segítségével és hatóanyag bejuttatásával: