Mezoterápia Professzionális szépségápolás  

Forradalmasítja az arc- és testkezeléseket!

A mezoterápia kozmetikai alkalmazása itthon még újdonságnak számít, de Európa és Amerika szerte nagyon elterj

edt.

Lényege, kis mennyiségű  hatóanyag befecskendezése a célterületre. A mezoterápia gyors, viszonylag fájdalmatlan, nyilvánvaló eredménnyel járó professzionális kozmetikai kezelés. 

A mezoterápiás kezeléseket szakképzett egészségügyi végzettséggel rendelkező munkatársunk végzi és rendszeres szakmai továbbképzéseken Dr. Kalmár Miklós mezoterapeutánál, a Magyar Mezoterápia Társaság alapító tagjánál vesz részt. 

A kozmetika alapproblémája ma is a bőr védekező funkciójának a legyőzése. A bőr alapvető  feladatai közé tartozik ugyanis a külvilág felőli anyagbevándorlás  lassítása, sőt megakadályozása. Ez ellen dolgozunk, amikor bőrszépítési vagy terápiás célból szeretnénk bejuttatni anyagokat a bőr mélyebb rétegeibe, ill. a bőr alatti kötőszövetbe. A hatóanyagok legtisztább formában a bőr legmélyebb rétegeibe történő bevitele kizárólag mezoterápiával oldható meg. A kezelés francia eredetű, kifejlesztése és elterjesztése Dr.Pistor nevéhez fűződik, aki 56 évvel ezelőtt fedezte fel ezt a csodálatos hatóanyag bejuttatási technikát.

A mezoterápia alapelve, hogy a megfelelő hatóanyagot a megfelelő helyre bejuttatva, jóval kisebb mennyiségű hatóanyaggal képes jóval erőteljesebb hatást elérni.

Az esztétikai, ill. kozmetikai mezoterápia, a bőröregedés, a pigmentfoltosság, a hajhullás, a cellulit és helyi zsírlerakodások kezelésében igen hatásos. Az esztétikai mezoterápiában az eljárás egyszerre alapul a tűszúrások és a bevitt hatóanyagok hatásán. Már maga a tűszúrás is igen hatékony, mivel az apró hámsérülések gyógyulása során rengeteg sebgyógyulási hormon termelődik, amelyek szétterjedve a kötőszövetben regenerációt indít be. Az apró szúrások tömkelegét egy egyszerű mechanikus eszközzel, a tűs hengerrel is előidézhetjük. Ez egy olyan egyszer használatos henger, amely számtalan apró, éles rozsdamentes acél tű található, melyek bizonyos mélységig képesek a hámba hatolni. (A kezelés során a hengert a bőrfelületen végiggörgetjük.)

A tűvel történő mezoterápiát kifejezetten erre a célra kifejlesztett elektromos pisztollyal végzi a szakember. Egy nagyon vékony injekciós tűn keresztül a pisztoly meghatározott, kis mennyiségű hatóanyagkoktélt fecskendez a bőrbe minden egyes szúrás alkalmával.

Arckezelés - Mesolift  

1. Arcfiatalítás, anti-ageing kezelés  

A bőr teljes megújulását eredményezi a hyaluronsav, feszesítő és a vitaminok hatékony koncentrációjú keverékének együttes alkalmazása. 

A mezoterápia hatása az arckezelés során: 

 

A mezoterápiás kezelés során bevitt anyagok sterilek és kizárólag természetes összetételűek, melyek alapvetően összetevői a bőrnek, azonban termelődésük egyre csökken a bőrben az idő múlásával. Pótlásuk hozza meg a mezoterápiás kezelés látványos eredményét, az anti-ageing hatást.

A mesolift kezelés a bőrt puhábbá, teltebbé, egészségesebbé, simábbá és sugárzóbbá teszi, a ráncok érzékelhetően csökkennek. A szabadgyökök lekötésével az öregedés folyamata lelassul.

A mezoterápia önmagában felér egy teljes bőrkezeléssel, kortól függetlenül alkalmazható az öregedés jeleinek megelőzésére illetve kezelésére.

A mesolift kezelés gyors, de hosszantartó hatást és nagyobb hatékonyságot eredményez, mint a korábbi kozmetikai ránctalanitó kezelések.

Ajánlható ráncfeltöltés, Botox kezelés, arcradírozás illetve ráncfelvarrás kiegészítésére, az eredmények további javítására. 

2b. Narancsbőr kezelés  / CelluCare

 

A mezoterápiás formula hatékony, egymás hatását erősítő anyagok kombinációja. A zsírsejt lerakodások csökkennek, a bőr megtisztul és feszesebb lesz.

Az egyetlen hosszútávon hatásos kezelés a zsírbontó terápiában  a plasztikai sebész kése helyett, mert sok esetben a zsírleszívást teszi teljesen feleslegessé. Új korszakot nyit az eddig eltüntethetetlennek hitt - a háton, a derékon, a hason, a tokán, a lábakon lerakodott zsírpárnák eltüntetésében.

2. Testkezelések mezoterápiával  

2a. Zsírbontás, zsirszobrászat

Mezoterápiás zsírbontásnál egy speciális koktélt viszünk be a zsírpárnába, amely felbontja az elraktározott zsírokat. Pozitívuma, hogy a későbbiekben bekövetkező esetleges visszahízás nem okozhat semmilyen alaki deformitást, mert a zsírsejt szám állandó marad, csak a méretét csökkentjük. 

A mezoterápiás cellulit kezelés célja:  

A CelluCare kezelések mellett a narancsbőr eltávolítását segítheti a nyirok-masszázs is, de a CelluCare kezelés alkalmazható a zsirleszívás utókezeléseként is. 

2c. StretchCare / striakezelés

Speciálisan mezoterápiához kifejlesztett hatóanyag, mely a bőrszövetek ernyedtségének látható jeleit enyhíti a különböző bőrrétegekben kifejtett hatása révén. A formula a természetes alapanyagok optimális koncentrációjú elegyét tartalmazza, amelynek hatásai láthatóak és hosszantartóak. A bőr feszesebbé és energikusabbá válik. A barázdák enyhűlnek, a bőr természetes ránckisimitó hatás eredményeként simábbá válik. A hegek jelentősen csökkenek, pigmentációjuk láthatóan halványul. 

A SterchCare hatása:  

3. Haj kezelések mezoterápiával/ HairCare alkalmazásával

 

 

A hajkorona minden ember kényes pontja és ezért sok mindent hajlandóak vagyunk megtenni és anyagilag áldozni rá. Persze nem mindegy, hogy mit kapunk cserébe.A hajnövesztésre nincs univerzális gyógymód, és nem is lehet, hiszen az orvostudomány számtalan, különböző etiologiájú hajhullást ismer, amelyek terápiája természetesen különböző. A hajhullás problémájával érdemes először orvoshoz fordulni, hogy tisztázódjon az ok. 

A mezoterápiás hatóanyag természetes összetevőivel különféle hatások érhetőek el a mezoterápia alkalmazása során: 

A HairCare a kapilláris mezoterápia új terméke. Természetes hatóanyagokat tartalmaz, igen hatékony és teljesen ártalmatlan koncentrációban. A mezoterápiás hajkezelés megoldást kínál számos, nem patológiai eredetu tünetre, mint például a haj fényességének elvesztése, rostok kiszáradása, zsíros fejbőr, csökkent hajnövekedés, vagy túlzott hajhullás. A kezelés során újjászületik, és mélyen megtisztul a fejbőr, amely visszanyeri életerejét. A haj fényesebbé válik, felgyorsul a növekedése és csökken a hullásra való hajlam. 

4. Pigment foltok halványítása mezoterápiával

Az őszi, téli kozmetika kiemelt terápiás feladata a nyaralás, napozás következtében kialakult pigmentációs rendellenességek, a barna pigmentfoltok kezelése. Néhány alkalmas, ill. néhány hetes mezoterápiás kezelés után az arcot, testet elborító barna foltok elhalványodnak illetveeltűnnek. Otthonápolási termékkel (ecsetelő) kiegészítve a kezelést, tökéletes eredmény érhető el.